Reklama
Reklama
 Sexy 

Vychrtlá Nikola z Robinsonova ostrova s vyholenou hlavu: Když se nalíčí je to sexy kočka!

11. února 2017 03:35
Sedmadvacetiletá vizážistka pornohereček Nikola Donéová vypadá jako šedá myška, která má vyholenou hlavu, je hubená jako žížala a mezi krásky byste ji na ostrově rozhodně neřadili.

Když se ale Nikola nalíčí, je doslova k nepoznání. Na ostrově holky make-up samozřejmě nemají a to s jejich vizáží udělá své. Ve skutečnosti je to ale krásná žena, a dokonce měla i dlouhé tmavé vlasy!

„Kvůli životu na ostrově, bez kosmetiky, bez zrcadla, bez toho všeho, co ženy den co den dělají a věnují tomu hromadu času, peněz a leckdy i stresu, že to není tak, jak by to mělo být (podle ikon a představ) a trápí se kvůli tomu, se to ve mně trochu srovnalo (…) Co se týče mě, už tím nejsem tak posedlá jako dřív, jsem taková jako make-up free,“ napsala na Facebook.

Nikola měla dříve dlouhé tmavé vlasy. Pak také kráťoučké blond a teď je dohola. Je pravda, že když se nalíčí, sluší jí snad všechny účesy. Proč se vlastně vizážistka ostříhala dohola? „Vzniklo to tak, že jsem na jedné soutěži přišla o veliký kus délky, prostě mě ostříhali a ještě zesvětlovali a já těch vlasů mám tolik, že se to nedalo, to byla hrůza (střih do roviny) a vlasy na deset hlav, potom jsem to ustřihla na mikádo a pak jednoho krásného dne jsem se probudila, řekla jsem si: A dost! Vzala jsem strojek a oholila to,“ svěřila se na svém Instagramu Nikola.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová