Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

TOM FORD šokuje! Vyzývá muže: Zkuste anální sex!

09. prosince 2016 03:30
Hodně šokující výzvu směrem k mužům i heterosexuálům učinil oděvní designér a filmový tvůrce Tom Ford (55). Chce jím přimět muže, aby prý zjistili rovnost mezi pohlavími a učinit z mužů dokonalé milence, kteří pochopí ženy. "Přál bych všem mužům, aby prožili pasivní anální soulož. Jedině tak pochopí jak se ženy cítí celý život," řekl Ford.

Při jeho slovech se některé ženy i muži chytají za hlavu, jiní si říkají, že to není až tak špatný nápad. Nicméně Tom Ford tím možná maskuje fakt, že to zkusil a zalíbilo se mu to. Mnozí i heterosexuálové to zkouší, dokonce mají své milence a pak se znovu vracejí ke svým partnerkám a hrají si na hodné manžele či milence.

„Myslím, že by jim to pomohlo pochopit ženy. Každý muž by měl zažít sex tak, aby on byl pasivní. Je to tak zranitelná a zárověň pasivní pozice. A zažíváte tak silnou invazi, že i když je to po vzájemné shodě a toužíte po tom, je to stále velmi osobní a intimní,“ sdělil Ford v rozhovoru pro magazín GQ.

Myslí si, že během takového aktu zažívá člověk nepopsatelný duchovní stav a jen díky němu mohou muži pochopit ženy. Proč by ale měli muži dělat tyhle věci, aby pochopili ženy? "To by měli taky rodit, kojit nebo prožít menstruaci?," ptá se jedna z žen a filmových hereček.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová