Reklama
Reklama
 České celebrity 

Z téhle nadčasové kolekce si sednete na zadek! Luxus už nemusíte pouze nosit, teď v něm můžete i bydlet

20. listopadu 2016 01:34
Od roku 1987 vytváří Fendi Casa prestižní nábytek a designové předměty na základě svého nesrovnatelného stylu. Je dokonalým vyjádřením italského životního stylu, ve kterém tradice je stále interpretována v inovativním a moderním duchu. Fendi Casa patří mezi vedoucí skupiny v sektoru luxusního životního stylu. Materiály, barvy, stehy a ikonické výšivky čerpá Fendi Casa z módních kolekcí, inspiruje se módní filozofií společnosti Fendi.

Styl Fendi Casa je blízký i módnímu stylistovi Filipu Vaňkovi, který tuto prestižní značku doporučuje nejen z důvodů nadčasovosti nábytku a doplňků, které tato značka nabízí.

V Nobis Studiu můžete vidět expozici kolekce Fendi Casa, kterou se nechal inspirovat i Filip Vaněk. V současné době, Fendi Casa nabízí okouzlující a kosmopolitní životní styl. Vnitřní projekt, který předpokládá nové životní koncepty, silně se vyznačující vysokou esteticitou a atmosférou utvářející harmonické splynutí designu a módy.

„Nyní už nebudete Fendi pouze nosit, ale můžete v něm i bydlet“ nechal se slyšet uznávaný módní stylista Filip Vaněk.

Nobis Studio ve spolupráci s módním stylistou Filipem Vaňkem představuje novou kolekci značky Fendi Casa. Módní styly se mění každou sezónu, ale nábytek Fendi je nadčasový a díky jeho zpracování a elegantnosti dodá Vašemu interiéru styl na dlouhou dobu. Jak říká Filip: „je důležité mít doma kvalitní prostor pro odpočinek po náročném dni a k tomu je zapotřebí kvalitní postele s čistým designem, kde můžete relaxovat.“ Postele Fendi Casa dodají Vaší ložnici jedinečnou atmosféru, díky preciznímu zpracování a unikátním materiál 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová