Reklama
Reklama
 České celebrity 

Držíte krok se současnými trendy? Vezměte si příklad z modelky Renaty Langmanové.

30. října 2016 02:26
Česká Miss 2006 Renata Langmannová před měsícem oslavila kulatiny, své třicáté narozeniny! A na svém věku si teď nejvíce užívá ženskost. Cítí se víc jako skutečná žena, dospělá žena.

My jsme krásnou Renatu potkali na akci, kde dvě prestižní vzdělávací instituce z prostředí make-upu a vlasového stylingu spojily své síly, aby společně zapracovaly na rozvíjení beauty světa a vzdělávání nové generace kadeřníků a make-up artistů.

Renata Langmannová, stála Petře Měchurové modelem a Petra nám předvedla účes, který je hotový za pár minut. Navíc si nechala pudrem nanést na vlasy smívatelnou růžovou barvu a nesmírně jí to seklo. Trendy jsou různé, od přírodních až po odbarvené vlasy, které se právě tónují do různých barev, tak jako si to v Academy Lab Petra Měchurová nechala udělat usměvavá modelka.

Vysoká poptávka po novinkách a touha patřit mezi ty nejlepší make-up artisty a hair stylisty byla imuplsem propojení dvou vzdělávacích institucí. Make-Up Institute Prague vychovávává nové make-up artisty, a Academy Lab Petra Měchurová, pracuje na nové generaci kadeřníků. Obě instituce se snaží nejenom vychovávat novou generaci, ale i pracovat na té stávající, na jejím rozvoji, díky kterému budou moci dát klientům nové možnosti.

„Vzdělávání by mělo být jednou z největších prirorit a nejenom pro kadeřníka. Každý by měl mít vytyčený směr, kterým chce jít a hlavně pokračovat dál. Také věřím, že kadeřnické umění je o sdílení, umění se podělit o své zkušenosti s ostatními. Proto vás za sebe i svůj tým srdečně zvu, abyste udělali krok k vašemu zdokonalení společně s námi. Osobně jsem ráda, že nyní můžeme společně rozvíjet jak kadeřníky, tak nové make-up artisty.“ říká Petra Měchurová.

„Naše týmy se často potkávaly na módních přehlídkách, při focení a tak nás napadlo propojit své síly. Každý úspěšný vizážista musí ovládat vlasový styling a každý kadeřnik by měl rozumět makeu-pu, proto věříme ve vzájemné silné propojení, které má smysl a bude přínosem,“ dodává Markéta Davidovich. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová