Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Carol ze seriálu Krok za krokem oslavila 70. Víte, jakými šílenostmi se udržuje v kondici?

17. října 2016 02:43
Herečka Suzanne Somers, jejíž nejznámější rolí je postava Carol Fosterové v seriálu Krok za krokem, kde jejího filmového manžela ztělesnil Patrick Duffy jako Frank Lambert.

Po megaúspěšném seriálu Krok za krokem už ale nepeřišla žádá další velká role. Což je škoda, Suzanne byla vždy velmi krásná.

Americká herečka se nikdy netajila tím, že mladistvý vzhled je pro ni velmi důležitý. To že postoupila nějaké ty plastiky je znát na první pohled. Před několika lety šokovala přiznáním k šíleným procedurám, kterými nešetří už ani svůj orgán ženskosti.

Suzanne si domů pozvala známou moderátorku mnoha talkshow, Oprah Winfrey, v doprovodu televizních kamer. Prostřednictvím nich se známá blondýnka pochlubila milionům diváků svými hormonálními injekcemi a přiznala i možstí prášků, díky kterým se ze všech sil snaží zpomalit proces stárnutí.

Herečka bere hormony, pravidelně cvičí, dodržuje přísnou organickou dietu, často a s chutí holduje milování s manželem, kterého si vzala už v roce 1977.

Největší podíl na své kondici ale Suzanne připisuje užívání hormonů. „Věřím v bio identické hormony. Právě ty jsou hlavním důvodem toho, že vypadám, jak vypadám," netají. „Každý den užívám estrogen, dva týdny v měsíci progesteron, růstové hormony a testosteron také denně," vypočítává „léky". Samotné braní prášků nazývá doléváním nádrže.

Neumí si představit jediný den bez čtyřiceti pilulek, přičemž dalších dvacet užívá každý večer předtím, než se uloží do postele. Ačkoli sama připouští, že tato rutina se může mnohým zdát jako čistý fanatismus, díky hormonální léčbě se jí údajně podařilo porazit "sedm trpaslíků menopauzy": náladovost, protivnosť, ospalost, pocení, otoky, zapomnětlivost a pocit vysušení.

Svou štíhlou postavu a vyvinutý hrudník umí prodat i ve zralém věku. Dokazuje to na téměř každé společenské události, kde se objeví, včetně té poslední, kam přišla v kraťoučkých šatech s flirty. A to se od včerejšího dne řadí mezi sedmdesátnice! Věřili byste tomu? 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová