Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy Krainová se prošla po červeném koberci v luxusním spodním prádle. To byla podívaná!

11. října 2016 03:03
Letošní velkolepé, mezinárodní představení Intimissimi On Ice v italské Veroně si nenechala ujít ani topmodelka Simona Krainová.

Simona se po červeném koberci prošla v luxusním spodním prádle a cestou si pořídila fotku například s mistrem světa v krasobruslení Jevgeniem Pljuščenkem (33) z Ruska nebo italským milionářem Gianlucou Vacchim (49). Pro oba pány bylo jistě potěšením skončit v náruči tak krásné ženy. Simona byla rafinovaně oblečená neoblečená a vypadala naprosto fantasticky!

Simona byla jednou z topmodelek, které se zde ukazovaly ve spodním prádle značky Intimissimi. Kromě Krainové na akci zářily krásky jako Irina Shayk (30), Joan Small (28) či Anja Rubik (33).

Pořadatelé akce Intimissimi On Ice pro diváky připravili velkolepý koncert italského pěveckého mistra Andrey Bocelliho (58), po kterém následovala výjimečná krasobruslařská show, na které vystoupili i Jevgenij Pljuščenko a Carolina Kostner.

Simona navštívila romantickou Veronu se svým manželem Karlem Vágnerem a oba velmi nadchlo vystoupení Andrey Bocelliho a skvělý výkon špičkového ruského krasobruslaře.

"Z Verony mám nezapomenutelný zážitek. Úchvatný výstup Bocelliho ve spojení moderní hudby byl nepopsatelný. Jeste teď mám husí kůži. Špičkový výkon předvedl mimo jiné i krasobruslař Pljuščenko. Celá akce a veškerá organizace byla na té nejlepší úrovni. Bylo mi obrovskou ctí, že jsem se jako jedna z mála z České Republiky mohla zúčastnit na této velkolepé události," prozradila nám nádherná maminka a nestárnoucí modleka Simona Krainová.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová