Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dcera Eminema vyrostla do krásy. Podívejte se, jak je podobná tátovi!

27. března 2017 07:31
Když bylo Eminemovi 17 let, seznámil se na střední škole s Kimberly Ann Scott, svojí budoucí ženou. Když pak Kimberly otěhotněla, byla to pro Eminema motivace získat nahrávací smlouvu, aby mohl zaopatřit svoji rodinu. Dne 25. prosince 1995 se jim narodila dcera Hailie Jade, která byla pro něj to nejdůležitější na světě.

Jeho první nezávislé album Infinite, ale nezaznamenalo úspěch, prodalo se jen 1000 kopií a Kim ukončila jejich vztah. Eminem se následně pokusil o sebevraždu předávkováním prášky.

O čtyři roky později se mu podařilo získat zpátky jak milovanou Kimberly, se kterou se vzali 14. června 1999, tak slávu po vydání alba The Slim Shady LP.

Dceru slavného rappera Eminema a problémové matky Kimberly Anne Scott si můžete pamatovat jako malou holčičku z dob, kdy byla Eminemova sláva na vrcholu. Nazpíval o ní několik songů a má Hailie vytetovanou dokonce na své paži. Od té doby ale uteklo hodně času a maličká Hailie vyrostla v krásnou slečnu!

Když byl Eminem na vrcholu své slávy a kariéra mu šlapala na plné obrátky, tak v soukromém životě se mu příliš nedařilo. Veškeré své problémy promítal do svých textů, které byly zejména o jeho nejmilovanější dceři Hailie a taky o její matce, kterou Eminem miloval až za hrob. Bohužel Kimberly Anne Scott nebyla vzornou matkou a vztah s Eminemem byl jako na horské dráze. Kim se dokonce dostala do problémů s drogami a byla odsouzena na dva roky podmíněně.

V roce 2000 požádal Eminem o rozvod, ale Kimberly požadovala 10 milionů dolarů a plnou péči o Hailie. Po dohodě nakonec Eminem přistoupil na požadavek přenechat péči dcery své ženě, ale dodnes má se svou dcerkou Hailie velmi pevný vztah. Hailie Scott je nyní jednadvacet let a vyrostla v krásnou slečnu. A podoba tatínkovi se opravdu nezapře.

Hailie má i dvě nevlastní sestry, které nejslavnější bílý rapper adoptoval.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval