Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

VIDEO: SuperStar Emma Drobná představila svůj prví singl Smile! Jak se vám líbí?

Loading...
26. září 2016 00:49
Dvaadvacetiletá kráska s pronikavým pohledem, Emma Drobná, vydala po devíti měsících od konce soutěže novou píseň. Vítězka Československé SuperStar Emma Drobná představila nový klip k písni Smile, kterou sama složila. Její zářivé úsměvy ale nečekejte. Píseň je tajemná a působí trochu depresivně.

Mladá zpěvačka s originálním hlasem prozradila, že skladbu začala psát již během soutěže. Text pak měla připravený a čekala na svoji chvíli. Do studia pak přinesla text i melodickou linku, a tak se s produkcí mohli pustit do práce.

"Celá píseň je vlastně o mém pohledu na lásku," vysvětlila její ústřední myšlenku Emma. "Většinou, když skládám, tak v textu řeším, co se děje v mé hlavě a jaké mám pocity. Smile není výjimkou. Je inspirovaný mým životem," dodává. Za kuriozní považuje zpěvačka zejména to, že píseň se jmenuje Smile, ale ve videoklipu nenajdete jediný úsměv.

"Nejvíce se těším, až budu mít koncert a v playlistu jen vlastní skladby, protože to má pro mě obrovskou sílu. Chci zpívat věci, které sama složím a umím se s nimi ztotožnit, protože jsou mojí výpovědí, "uzavřela. Singl Smile, ke kterému Emma natočila i autentický videoklip, má fanoušky a fanynky naladit na melancholickou podzimní atmosféru.

Smile je podle Emmy skladbou, která balancuje na pomezí komerce a alternativy. Drobná se však nechce do budoucna škatulkovat a je odhodlána žánrově experimentovat.

"Styl prezentován v singlu Smile je mi velmi blízký, ale co se týče žánrů, budu určitě experimentovat. Nečekejte však velké rozdíly, "uvedla sympatická interpretka, která se prý v tvorbě inspiruje zejména zpěvačkami jako Amy Winehouse, Rihanna, Peggy Lee či Jana Kirschner.

"Líbí se mi i komerční věci, i alternativní. Mám to takové vyvážené. V poslední době se mi zdá, že dost komerčního hudby zní i trošku alternativní. Pro mě je podstatné, jestli mě osloví hlas toho zpěváka či zpěvačky a nějak se mě dotkne a zapamatuji si jeho projev, "přiblížila Drobná, kterou v nejbližších dnech čeká nahrávání prvního alba.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová