Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kobzanová se chlubí svou hubenou postavou. Takhle u bazénu vyšpulila zadek!

21. září 2016 01:11
Bývalá miss České republiky z roku 2001, která se v roce 2003 svlékla pro pornografický časopis Leo, což ji stálo korunku Miss České republiky, objevila nový způsob zábavy. Na svém telefonu po letech používání objevila Diana Kobzanová samospoušť a rozhodla se, že zvěční své pozadí na všechny možné způsoby.

I když se modelingu čtyřiatřicetiletá Kobzanová už dávno nevěnuje, postavičku má stále štíhlou jako proutek. A dobře to ví! Na svých sociálních sítích se chlubí fotkami, na kterých provokuje u bazénu v bikinách.

„Chci jen říct, že zespodu na špičkách je to sice dřina, ale vypadá to úplně mega celebritně. Od teď chodím a pózuju jen na špičkách. No jestli mě někdo u focení vlastního zadku pozoroval, říkal si, bože, co to je za krávu,“ okomentovala Kobzanová vlastní snímek, na kterém špulí svůj malý zadeček.

Horké letní dny tráví Diana s dcerou u bazénu a vymýšlí různé vylomeniny. Modelku na kravinky užije a od té doby, co po letech objevila na svém telefonu samospoušť, cvaká jednu fotku za druhou.

Diana Kobzanová již řadu let žije s hokejistou Michaelem Frolíkem, který se v zámoří nemá vůbec špatně. I díky tomu si Diana může dovolit trávit veškerý svůj volný čas u bazénu, kde je její jedinou náplní práce focení vlastního zadku a hlídání dcerky. A jelikož své dcerce koupila rukávky, zbylo už jenom to focení. Diana přiznává, že jí dcerka, která začala chodit, trošku přerůstá přes hlavu. Ale nenechá se tím dvakrát rozhodit.

„Jestli mě někdo u focení vlastního zadku pozoroval, říkal si - bože, co to je za krávu, a proč její dítě mezi tím vylévá po kýblech vodu z bazénu,“ vtipkovala bývalá modelka na Instagramu.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová