Reklama
Reklama
 Sexy 

Osmý div světa? Ne, to jsou jen pořádné dudy moderátorky a herečky! Je už zase sólo!

20. července 2016 03:25
Už, už si myslela, že se objevil ten pravý, ale opět zjistila, že najít chlapa pro život je těžší, než vynosit v putnách sto metráků uhlí na Sněžku. Tak si alespoň užila dovolenou a udělala radost milovníkům ženských mega předností.

Ty tedy herečka a moderátorka Miluška Bittnerová má. Jen co je pravda. Na svůj profil na sociální sít umístila snímek, který připomíná osmý div světa. Tedy diví se mu kde kdo. Ale je to jen luxusní dekolt Bittnerové.

Bittnerová, která před časem potkala chlapa a těšila se, že s tím zestárne, zase vystřízlivěla. "Nebyl to on, prostě zase ne, no... škoda...," povzdechla si Miluška, která jinak ráda provokuje, má ráda legraci, ale v posteli je prý hodně divoká a hlasitá Na pláži v Portugalsku, kde trávila dovolenou, byla sice potichu, zato udělala mobilem fotku, nad kterou mnozí pánové udělali waaaaaau.

„Portugalsko bylo báječné! Jo, až tak, ze jsem jim začala fandit ve fotbalu a nechala se zapsat na čekačku do místního domova důchodců!“

Pokud jí to s chlapy půjde tak, jako doposud, asi opravdu za pár desítek let v ústavu pro staroušky skončí. Ale je stále ještě mladá. A co nepřijde teď, může přijít zítra, za týden, měsíc, nebo za rok. Její vnady jí předčí, ale daleko více jí předčí to, že když se zamiluje, je tou nejvěrnější a nejpozornější partnerkou, jakou si lze jen přát.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová