Reklama
Reklama
 České celebrity 

Daře Rolinc se konečně rozsvítilo. No, konečně!

19. července 2016 05:20
Zpěvačka Dara Rolins asi dospěla. A bohužel k tomu napomohlo vážné onemocnění její kamarádky a manažerky Evy Skallové. Když se nedávno o nemoci dozvěděla, zdrtilo jí to,ale rozhodla se Evě pomoct a to jí posouvá dál.

Dara Skallovou podporuje jak může..Každý týden zpěvačka na Facebooku vydává příspěvky, které pojmenovala Život podle Dary. Poslední status věnovala své kamarádce. která bojuje s rakovinou, a všem ženám, které trápí podobné problémy.

„Chci jen napsat, že i díky Evce mám na život zase jiný, nový pohled... Nebojuji s ním bezhlavě a snažím se - a opravdu se snažím každý den - brát, respektive akceptovat ho takový, jaký je. Tak jako člověka. Se všemi krásami a chybami, které prostě život má,“ uvedla Dar, které nedávno zemřel její milovaný otec Dušan. A jako by toho nebylo málo,

Dara tehdy vůli nehodě na dálnici smuteční rozloučení nestihla a velmi si to vyčítala a začala nad vším více přemýšlet!

"Když potká člověka opravdu velká zkouška, uvědomí si, co za banality řešil. Kolik energie vyplýtval na úplné kraviny. Jak moc ublížil v první řadě sobě. Čím dřív se naučíme rozlišovat, akceptovat, přijímat, přát a tak podobně, tím dřív bude náš život krásný. Eventuálně celý svět. Naivní? Dětinské? Právě, že přesně naopak. Dospějte všichni, kteří si ještě stále myslíte opak. „Evičko a všechny silné ženy, které okolo sebe mám - jsem šťastná, že jste v mém světě,“ dodala zpěvačka. 

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová