Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Děsivý příběh: Bubba z Forresta Gumpa byl usvědčen z vraždy manželky! Zabil ji před zraky jejich dvou synů!

02. června 2016 03:15
Americký herec Michael Jace, který si ve filmu Forrest Gump zahrál Gumpova kamaráda Bubba je vinen z vraždy manželky! V úterý o tom rozhodla losangeleská porota složená ze šesti mužů a šesti žen. Rodák z Patersonu v New Jersey čelí trestu odnětí svobody na 40 let. Další soudní líčení naplánovali na 10. června, ale vypadá to, že herec nejspíš stráví zbytek života ve vězení.

Třiapadesátiletý herec zavraždil manželku 19. května 2014 v jejich domě v Los Angeles. Hrůzný čin, který před dvěma lety otřásl americkým šoubyznysem, konečně dospěl k potrestání.

Důvodem vraždy jeho čtyřicetileté manželky April byla její žádost o rozvod. Afroamerický herec plánoval sebevraždu, ale revolver nakonec namířil na svou manželku a střelil ji jednou do zad a dvakrát do nohou. Vše se odehrálo před očima jejich synů. April byla na místě mrtvá.

Herec následně přivolal pomoc. K brutálnímu činu se přiznal, ale přesto trvalo dva roky, než losangeleský soud rozhodl o jeho vině.

Herec ve výpovědi tvrdil, že svou manželku podezíral z nevěry, k níž však neměl důkaz. Manželskou krizi neustál a vyřešil to velmi drastickým způsobem, čímž nejen pohřbil svou kariéru, ale odsoudil se k trestu odnětí svobody v délce 40 let. Na svobodu se tak může dostat až jako třiadevadesátiletý stařík. Je však velmi nepravděpodobné, že by se tak vysokého věku ve vězení dožil.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová