Reklama
Reklama
 České celebrity 

Gábina to dala! Krásná Gunčíková je první Češkou ve finále Eurovize!

12. května 2016 14:01
Gábině se povedlo něco, co nikdo předtím ještě nezvládl. O co se v minulosti marně snažila skupina Kabát, Tereza Kerndlová nebo Radek Banga, toho dosáhla dvaadvacetiletá Gabriela Gunčíková. Stala se historicky první českou zpěvačkou ve finále prestižní soutěže Eurovision Song Contest!

Rodačka z Kroměříže ve Švédsku už během týdne zkoušek oslňovala svým božským zjevem, za který ji dokonce Poláci zvolili Miss letošní Eurovize.

Historicky první vystoupení na pódiu ve finále si Gunčíková vychutná už tuto sobotu. Navíc se setká s opravdu obrovskou hvězdou. Ve finále Eurovize zazpívá taky Justin Timberlake. Gábina tak má šanci seznámit se s králem současného popu.

Až 200 milionů diváků z celého světa hlasovalo a posunulo Gábinu mezi 26 finalistů. Píseň I Stand jí opravdu sedla a během semifinále doslova zářila. "Je to tam!!!!!! Grand finále poprvé v historii!!!! :))))) Děkuju všem za skvělou podporu!!!" To byla slova Gábiny na sociální síti jen pár minut po jejím historickém úspěchu. I moderátor Libor Bouček byl v předpovědi opravdu přesný. "Dnes to bude historickej večer. Cítím to v kostech, protože Švédsko nám svědčí," napsal na Facebook. Libor moderoval Eurovizi pro Českou republiku.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová