Reklama
Reklama
 České celebrity 

Další operace! Operní zpěvačka Michaela Gemrotová se chystá do plavek! Vyrazila na liposukci.

09. května 2016 14:11
Tentokrát, po nedávné operaci prsou, podstoupila na Klinice Yes Visage novinku Coolsculpting, moderní formu kryolipolýzy tzv. madel lásky, aby byla na léto fit do plavek!

Hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová po letech plánuje léto plné odpočinku. S přítelem stráví chvíle nerušeného klidu romantickou plavbou na jachtě mezi ostrovy Jaderského moře. Aby se cítila v plavkách co nejlépe, rozhodla se podstoupit tzv. Coolsculpting, moderní novou formu kryolipolýzy, dosud nejúčinnější bezbolestnou liposukci boků zmražením.

„Ikdyž zatím nemám s ukládáním nadbytečných tukových polštářů extra problémy, rozhodla jsem se před příchodem léta vytvarovat si postavu bez bolesti a následné rekonvalescence, kterou si kvůli pracovnímu vytížení nemohu dovolit. Nová redukce tukových buněk zmražením byla ideálním řešením,“ uvedla Michaela, která zákrok přirovnala k příjemné relaxaci a prozradila, že se na něj dokonce i těšila!

Na Klinice, kterou si Míša vybrala provádí Coolsculpting MUDr. Pavel Boček, který upozorňuje na velký rozdíl kvality v nabídkách slevových portálů a různých salonů krásy, a také na přístroje, které mají s metodou Coolsculpting pramálo společného.

Coolsculpting, nová moderní forma kryolipolýzy, neboli liposukce zmražením, je dosud nejúčinnější bezbolestná liposukce schválená nejpřísnějším úřadem pro kontrolu a účinnost lékařských přístrojů – americkou FDA. Účinek je trvalý a při správné indikaci srovnatelný s klasickou liposukcí, ovšem bez operace, a s tím související bolestí a dlouhou rekonvalescencí.

„Na Klinice YES VISAGE používáme mezinárodně certifikovaný přístoj, který má všechny certifikace účinnosti a bezpečnosti, vše probíhá pod pečlivým dohledem odborníků. Pouze takový přístroj zaručí bezpečnou a úspěšnou kryolipolýzu. Výhodou je, že klient není zatížen narkózou a může téměř ihned sportovat. Výrobce zaručuje postupné zničení 25 % tukových buněk, které si organismus pomocí imunologických procesů sám odklidí s nulovou zátěží organismu,“ uvedl MUDr. Boček.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová