Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tohle luxusní tělíčko si hýčká Jaromír Jágr! Ale dost možná se už nad jeho Verunkou stahují mračna!

07. května 2016 03:25
Jaromír Jágr prožívá trošku smutné období, protože jeho hokejová Florida vypadla v play-off a sezóna tak předčasně skončila. Veronika Kopřivová dělá všechno pro to, aby ho rozveselila. Mladičká modelka si zatím užívá bezstarostného života po boku hokejové legendy. Ale její spokojené dny už budou možná brzy sečteny. Díky své sebeprezentaci si totiž na dálku vytvořila nepřítele, kterého by raději měla mít na své straně!

Jaromír totiž hodně dá na názor své maminky. Není tajemstvím, že pokud se nějaká z jeho dívek znelíbí právě jí, je to začátek konce a dotyčná si do roka balí kufry. Kopřivová a paní Jágrová sice ještě neměly tu čest potkat se osobně, ale na dálku u maminky Anny Jágrové zatím příliš neboduje. Spíše naopak! Mamince Jardy Jágra se vůbec nelíbí způsob sebeprezentace především na sociální síti. Verunka na sebe neustále upozorňuje, aby všem bylo jasné, že ji k Jaromírovi pojí silné city.

Paní Jágrová údajně čte všechny články o svém synovi a vůbec se jí nelíbí, jak Veronika veřejně vystupuje. Přijde jí to hodně laciné. Prý se dokonce se nechala slyšet, že přes prah jejího domu neprojde.

Otázkou je, zda se Jaromírovi podaří přesvědčit maminku, že právě Kopřivová je tou pravou. Věk na ženění a rodinu by přece jenom už měl. Každopádně jak sám Jaromír na své sociální síti zvěřejnil, bude na Floridě i další sezónu a tím si možná mladá kráska zachrání kůži. Tam je totiž od maminky hokejové legendy hodně daleko!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová