Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Manželství dokonalého hollywoodského páru v troskách? Brad Pitt měl Angelinu Jolie podvést s kolegyní!

06. května 2016 04:25
V kuloárech se šíří zpráva, že manželství Mr. a Mrs. Smithových je u konce. Brad Pitt se údajně při natáčení romance z druhé světové války s názvem Allied (Five Seconds of Silence) sblížil se čtyřicetiletou Marion Cotillard. Ve filmu Brad a Marion hráli zamilovaný pár. Ale otázkou je, zda ta hra nepřerostla ve skutečnou lásku?!

„K něčemu mezi nimi rozhodně došlo. Členové štábu byli přesvědčeni o tom, že vzájemnou lásku před kamerami jen nepředstírají,“ píše americký magazín Star. Brad se prý během natáčení vůbec nechoval jako ženatý muž a Marion se pokaždé v jeho přítomnosti rozzářila.

V minulosti byli Brad a Angelina ozdobou všech akcí, na kterých se ruku v ruce objevili. Ale v posledních měsících chodí do společnosti samostatně. Důvodem je prý náročný pracovní program a péče o šest dětí.

Dříve překrásná Angelina navíc vypadá čím dál tím hůř. Bývalá filmová sexbomba působí dost nezdravě, což je přisuzováno stresu provázejícímu manželskou krizi. Jolie není v posledních dnech očividně ve své kůži. Vypadá jako chodící kostlivec. Slavná herečka je prý chorobně žárlivá a její váha prý kvůli špatnému psychickému stavu dokonce klesla pod 40 kilogramů.

Historie se možná opakuje, ale s tím rozdílem, že v hlavní roli už není Angelina, ale Marion Cotillard. Sama Angelina totiž klofla Brada při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v době, kdy ještě tvořil pár s Jennifer Aniston! A teď se jí to možná vrací. Angelina si je rizika, jaké přináší láska podle scénáře, moc dobře vědoma.

Blíží se konec pohádkového manželství?  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová