Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Čerstvě ostříhaný Justin Bieber takhle strašně riskoval! A namíchl i ochránce zvířat!

05. května 2016 03:30
Idol dívek a žen, i některých mužů Justin Bieber (22), hnul žlučí ochráncům zvířat! Rodák z Kanady si chtěl zřejmě zamachrovat, ale nějak mu to nevyšlo. Pořídil si fotku s tygrem a to neměl dělat! Schytal totiž drsnou kritiku od organizace PETA, bojující za práva zvířat.

Celé to začalo poměrně nevinně, když se otec zpěváka Jeremy rozhodl uspořádat večírek, na kterém oznámil zasnoubení s o třináct let mladší Chelsea Rebelo. Akce proběhla ve velkém stylu, protože Bieberův táta chtěl, aby to všichni obdivovali. Je zřejmé, že megalomanii mají zřejmě v rodině.

Kromě kostýmovaných postav známých amerických komiksových hrdinů, nesměla chybět ani dravá zvěř. Toho Justin využil nechal se zvěčnit s tygrem. Fotku pak zveřejnil na Instagramu. Zatímco u fanoušků sklidil slova obdivů, chvály a všude znělo ono známé, americké wau, ochránci zvířat začali zuřit!

Viceprezidentka organizace neváhala zpěvákovi zaslat otevřený dopis, ve kterém jeho chování ostře kritizuje. "Justin Bieber měl velké štěstí, že mu tento vystresovaný a v zajetí držený tygr nerozpáral krk. Tygři, které lze potkat na podobných akcích, jsou už jako mláďata násilně odtrženi od matek. Konkrétně Bowmanvillská zoologická zahrada, která zvíře zapůjčila, byla opakovaně přistižena při mlácení těchto zvířat, ačkoliv tygr v té době ležel na zádech s odhaleným krkem, tedy v submisivní pozici vyjadřující strach," stojí v dopise

Možná, že se ale prezidentka organizace přepočítala. Mohlo jít klidně o ochočenou šelmu, podobnou, jaké mají v cirkusech či různých varieté. Ty jsou sice zapotřebí mít pod dohledem, ale většinou na pohlazení nereagují agresivně. Kdo by si taky nechtěl pohladit tygra. Je to životní zážitek! 

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová