Reklama
Reklama
 České celebrity 

Takhle drsný útok na svou osobu Andrea Verešová nečekala! Rozhodla se však ostře bránit!

25. dubna 2016 05:25
Andrea Verešová se čím dál více objevuje na veřejnosti, na různých akcích a stává se tváří mnoha značek. Jak by taky ne, když je modelka, herečka a to, co dělá, ji živí. A dobře jí živí. Některé závistivé "fanynky" to ale asi nemohou přenést přes srdce a mysl a začínají útočit. Ovšem to by nebyla horkokrevná Slovenka, aby si to nechala líbit!

Vztek a rozjařené emoce vyvolal na sociální síti jeden z posledních příspěvků Andrey Verešové. Protože asi nedokázala fanynka, která už asi fanynkou není skutečnost, že Verešová je úspěšná a žádaná vstřebat, rozhodla se jí veřejně slovně napadnout.

„Milé dámy, vy jste nepochopily, že madam Andreu žádná z vás nezajímá a důvod, proč tady předvádí tu fén, tu propaguje výrobky, kosmetiku, oblečení a občas to proloží fotkou šťastné rodinky, kde děti pečou s maminkou koláč, je čistě obchodní? Vytváří dojem, že je super máma, aniž by dokázala férově napsat, KOLIK spolupracovníků jí pomáhá s domácností a s dětmi. Budiž jí to přáno, možná by s ní mnohá neměnila - děti ji nejspíš vidí hlavně u focení…“

Verešová si ale drsný útok plný zášti nenechala líbit a i když velmi rázně, ale slušně reagovala. To si zřejmě naštvaná a znechucená rádoby fanynka za rámeček vážně nedá! „Fakt vás ľutujem, chudinka závistlivá. Boh vie, že milujem svoje deti a starám sa o ne s láskou. Od malička rada varím a pečiem. Vy to nedokážete?“," zněla odpověď.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová