Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Tohle si za rámeček nedala! Dnes už zesnulý Prince takhle vykopl z pódia Kardashianku!

Loading...
25. dubna 2016 03:30
Prince (+57)je mrtvý, znělo před pár dny ze všech světových médií. Zemřel zřejmě na předávkování léky. zatímco pár dní před smrtí pořádal ve svém domě večírek, pak zemřel. Údajně mohl zemřít na následky chřipky, někteří tvrdí, že na předávkování, jiní na smrtelnou nemoc. Výsledky pitvy zatím známé nejsou, ale jeho tělo už bylo zpopelněno. Teď je ale hitem internetu video, které ukazuje, jak před pěti lety z pódia doslova vyhodil Kim Kardashian.

Tehdejší hvězda reality show Kim Kardashian se v roce 2011 pěkně ztrapnila, když jí Prince přikázal, aby tančila a ona netančila.

Zpěvák Kim na pódiu vyzval, aby společně zazářili na jedné stagi v Madison Square Garden. Jenže ona to nepochopila. Kardashian si podle všeho neuvědomila, že když ji legendární zpěvák pozval na pódium tancovat, předpokládal, že bude prostě šíleně a divoce tancovat. Ale namísto toho začala Kardashianka po boku Prince tleskat a záporně vrtět hlavou, Když se pak začala jako vždy nakrucovat a dělat "modelkovské pózy", tak jí vyprovodil, což ukazuje video.

Prince se naštval a řekl Kardashiance, ať se klidí pryč. „Vypadni z pódia!," řekl tehdy modelce a herečce a tím jí vyrazil dech. Později se na Twitteru rozpovídala o zážitku s Princem. „Byla jsem tolik nervózní a zamrzlá, když se mě Prince dotknul!“  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová